Täyttääkö Internet-mainonta odotuksesi?

Vai tuntuuko sinusta siltä, että kävijöitä pitäisi olla enemmän? Tiedätkö edes, kuinka monta kävijää päivittäin ja kuukausittain kotisivullasi on ja mistä päin he sinne löysivät? Ilman monipuolista laskuria jäät arvailujen varaan.

On olemassa seuraavat keinot vetää kävijöitä kotisivullesi:

- osoitteen välittäminen asiakkaille (vaatii yleensä suuren mainosbudjetin)

- linkittäminen muualta (maksulliset linkit ja bannerit)

Tekstilinkki tältä sivustolta yrityksesi kotisivulle 100 euroa/v + alv. - uskomattoman edullinen myynninedistämiskeino verrattuna painotuotteisiin!

- rekisteröiminen linkkilistoille ja nettihakemistoihin

- ilmoittautuminen hakukoneille

On uskomatonta, kuinka moni jättää kaikki nuo keinot vieläkin käyttämättä, vaikka on investoinut kotisivuunsa paljon rahaa ja vaivaa.

Tarkista, löytääkö edes tärkein hakukone sivusi: kopioi tekstipätkä sivultasi Googlen hakuriville (www.google.com) ja paina Enter. Jos edes Google ei löydä sinua, olet todella pulassa.

Mikset anna asiantuntijaa auttaa sinua kotisivusi popularisoinnissa? Ilmoita minulle sivusi URL - osoite sähköpostitse. Tutkin asian ja teen kustannusarvion eri vaihtoehdoin.


SkopoNet sähköposti


Heinrich Pesch
Pohjantie 3
02100 Espoo
040-5097121

Käännöspalvelu


Skoponet tarjoaa Suomesta kiinnostuneille saksankielisille nettikäyttäjille laajan valikoiman artikkeleita aiheista, joita matkailija kiinnostaa, lomamökki-liittymän ja ensimmäisen saksankielisen hiihtoliittymän Suomen tärkeimmistä hiihtokeskuksista. Ja säännölliset Suomi-uutiset saksaksi. Kiinnostaako SkopoNetin yritysidea?